Primera sessió del Grup Motor

cam11601-2

Dilluns 20 de febrer vam fer una trobada amb les entitats de Gavà per presentar el procés de participació del projecte Unió de Cooperadors, recollir dubtes, expectatives i propostes.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va defensar l’aposta de l’Ajuntament per un equipament de ciutat relacionat amb l’economia social, sostenible i col.laborativa, així com mantenir viva la memòria històrica, i va agrair i encoratjar als participants per la seva implicació. Per la seva part, Jon Aguirre, de Paisaje Transversal, va presentar els objectius i els detalls del procés de participació.

També ens van acompanyar Ma. Roser Hernández, Subdirectora General d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives de la Generalitat, i Maravillas Rojo, per la seva llarga trajectòria i expertesa – havia estat Directora d’emprendedoria social i AraCoop de la Generalitat i Secretària General d’Ocupació del Ministeri de Treball, entre d’altres. Maravillas Rojo va donar suport al projecte com a oportunitat per a la innovació social des del cooperativisme d’avui.

Aquesta sessió també va ser la de constitució del Grup Motor, un grup de treball plural i divers, format per una vintena de persones representatives de diferents àmbits: educatiu, veïnal, de la cultura, del sector de l’economia social i cooperativa, d’emprenedoria social i econòmica, de la comunicació,… Un espai de deliberació i concertació que treballarà al llarg de tot el procés, compartint coneixements i elaborant propostes, fent el seguiment de totes les actuacions, i vetllant per la transparència i les bones pràctiques.

En aquesta primera sessió del Grup Motor es va treballar sobre QUÈ VOLEM, PER QUÈ HO VOLEM, COM HO VOLEM, i QUINS SÓN ELS PUNTS CRÍTICS del projecte. El material aportat per cadascú servirà per traçar els primers continguts de treball i desenvolupar-los de forma conjunta en el sí del grup.
cam11612-2

cam11619-2cam11620-2

El pasado lunes 20 de febrero hicimos un encuentro con las entidades de Gavà para presentar el proceso de participación del proyecto de la Unión de Cooperadores, recoger dudas, expectativas y propuestas.

La alcaldesa de Gavà, Raquel Sánchez, defendió la apuesta del Ayuntamiento por un equipamiento de ciudad relacionado con la economía social, sostenible y colaborativa, así como mantener viva la memoria histórica, y agradeció y alentó a los participantes por su implicación. Por su parte, Jon Aguirre, de Paisaje Transversal, presentó los objetivos y los detalles del proceso de participación.

También nos acompañaron Mª Roser Hernández, Subdirectora General de Economía Social, Tercer Sector y Cooperativas de la Generalidad, y Maravillas Rojo, por su larga trayectoria y experiencia – había sido Directora de emprendeduría social y ARACOOP de la Generalidad y Secretaria General de Empleo del Ministerio de Trabajo, entre otros. Maravillas Rojo apoyó el proyecto como oportunidad para la innovación social desde el cooperativismo de hoy.

Esta sesión también fue la de constitución del Grupo Motor, un grupo de trabajo plural y diverso, formado por una veintena de personas representativas de diferentes ámbitos: educativo, vecinal, de la cultura, del sector de la economía social y cooperativa, de emprendimiento social y económico, de la comunicación… Un espacio de deliberación y concertación que trabajará a lo largo de todo el proceso, compartiendo conocimientos y elaborando propuestas, haciendo el seguimiento de todas las actuaciones, y velando por la transparencia y las buenas prácticas.

En esta primera sesión del Grupo Motor se trabajó sobre QUÉ QUEREMOS, POR QUÉ LO QUEREMOS, COMO LO QUEREMOS, y CUÁLES SON LOS PUNTOS CRÍTICOS del proyecto. El material aportado por cada uno servirá para trazar los primeros contenidos de trabajo y desarrollar de forma conjunta en el seno del grupo.

grup-motor


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s