Segona sessió del Grup Motor

El dilluns 6 de març de 2017 vam fer la segona trobada del grup motor a la Biblioteca Josep Soler Vidal. L’objectiu de la sessió era la recerca de idees i propostes concretes a més de reflexionar sobre les relacions i sinergies possibles entre les propostes.

En la primera part de la sessió es va realitzar un recordatori del marc conceptual i es van explicar els resultats de la primera trobada. Després es va realitzar una primera dinàmica sobre les NECESITATS I POTENCIALITATS, tant de l’edifici com de Gavà. Per finalitzar va treballar sobre la pregunta QUE VOLEM?

Podeu consultar el material generat aquí.

2 Sessio Grup Motor _

El lunes 6 de marzo de 2017 hicimos el segundo encuentro del grupo motor en la Biblioteca Josep Soler Vidal. El objetivo de la sesión era la búsqueda de ideas y propuestas concretas, además de reflexionar sobre las relaciones y sinergias posibles entre las propuestas.

En la primera parte de la sesión se realizó un recordatorio del marco conceptual y se explicaron los resultados del primer encuentro. Después se realizó una primera dinámica sobre las NECESIDADES Y POTENCIALIDADES, tanto del edificio como de Gavà. Para finalizar trabajó sobre la pregunta ¿QUÉ QUEREMOS?

Podéis consultar el material generado aquí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s