Tercera sessió del Grup Motor

El dilluns 20 de març 2017 vam realitzar la tercera trobada amb el grup motor a la Biblioteca Josep Soler Vidal. En la sessió es va treballar la viabilitat i sostenibilitat de les propostes.

Primerament es va realitzar una explicació del Taller imaginació i es van exposar les propostes sorgides en el Taller. En segon lloc es va realitzar una dinàmica en comú per tal d’aproximar el grau de sostenibilitat econòmica i social de les propostes. Per últim es proposava treballar per grups amb la matriu d’avaluació de les propostes.

Aquesta Matriu està dissenyada permet a la comunitat de la unió de Cooperadors autoavaluar-se i garantir l’adequació de les activitats als valors i marc conceptual prefixat. En aquesta sessió per mancança de temps no es va poder realitzar la matriu d’avaluació de les propostes, però les següents sessions s’ha treballat amb aquesta eina d’aprenentatge col·lectiu.

Podeu consultar el material generat aquí.

3 Sessio Grup Motor _

El lunes 20 de marzo 2017 realizamos el tercer encuentro con el grupo motor en la Biblioteca Josep Soler Vidal. En la sesión se trabajó la viabilidad y sostenibilidad de las Propuestas.

Primeramente se realizó una explicación del Taller ImaginAcció y se expusieron las propuestas surgidas en el taller. En segundo lugar se realizó una dinámica en común con el fin de aproximar el grado de sostenibilidad económica y social de las distintas propuestas. Por último se proponía trabajar por grupos con la matriz de Evaluación de las Propuestas.

Esta matriz está diseñada para permitir a la comunidad de la Unió de Cooperadors autoevaluarse y garantizar la adecuación de las actividades a los valores y el marco conceptual prefijados. En esta sesión, por falta de tiempo, no se pudo realizar la matriz de Evaluación de las Propuestas, pero en las siguientes sesiones se ha trabajado con esta herramienta de aprendizaje colectivo.

Podéis consultar el material generado aquí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s