Fes la teva proposta per a Unió de Cooperadors (formulari)

Estem buscant projectes per a omplir de vida la Unió de Cooperadors de Gavà. Fes-nos arribar el teu amb aquest formulari. Les propostes han d’estar relacionades amb els objectius de la Unió de Cooperadors: innovació, economia sostenible i inclusió.

Per això és important que abans d’omplir aquest formulari llegeixis els continguts disponibles en els següents enllaços:

Us animem a veure el que estan proposant altres persones i col.lectius, per afegir-te a les seves propostes o afegir d’altres diferents: https://uniocooperadorsgava.cat/2017/03/22/movent-projectes/

Si vols, una altra forma de fer-nos arribar les teves propostes també és a través de la Plataforma digital Gavà Participa/ Gavà decideix: https://participa.gavaciutat.cat/processes/4/f/19

 PROPOSTES

Estamos buscando proyectos para llenar de vida la Unió de Cooperadors de Gavá. Haznos llegar el tuyo con este formulario. Las propuestas tienen que estar relacionadas con los objetivos de la Unió de Cooperadors: economía, innovación y sostenibilidad.

 Por eso es importante que antes de rellenar este formulario leas los contenidos disponibles en los siguientes enlaces:

Os animamos a ver lo que otras personas y colectivos están proponiendo para sumaros a esas propuestas o añadir distintas: https://uniocooperadorsgava.cat/2017/03/22/movent-projectes/ 

Si lo preferís, también podéis hacernos llegar vuestras propuestas a través de la plataforma digital Gavà Participa-Gavà Decideix: https://participa.gavaciutat.cat/processes/4/f/19


FORMULARI

QUÈ?

Defineix breument en què consisteix el projecte.
Define brevemente en qué consiste el proyecto.

PER QUÈ?

Exposa com es relaciona el projecte amb els objectius de la Unió de Cooperadors: innovació social i econòmica, sostenibilitat, economia social i solidària, economia cooperativa, economia col•laborativa, participació, inclusió, cohesió, igualtat, ecologia, etc.
Expón como se relaciona el proyecto con los objetivos de la Unió de Cooperadors: innovación social y económica, sostenibilidad, economía social y solidaria, economía coperativa, economía colaborativa, participación, inclusión, cohesión, igualdad, ecología, etc.

COM?

Especifica el desenvolupament del projecte econòmic, les seves característiques, aspectes, necessitats, etc. més rellevants.
Especifica el desarrollo del proyecto económico, sus características, aspectos, necesidades, etc. más relevantes.

PER A QUÈ?

Concreta els objectius del projecte, així com les necessitats o problemàtiques de Gavà que vindria a resoldre.
Concreta los objetivos del proyecto, así como las necesidades o problemáticas de Gavá que vendría a resolver.

QUI?

Descriu els diferents agents impulsors de la iniciativa, perfils professionals, recursos humans, etc. que serien necessaris per dur-ho a terme. Així com els agents (públics o privats), espais, xarxes, etc. amb els que es relacionaria.
Describe los diferentes agentes impulsores de la iniciativa, perfiles profesionales, recursos humanos, etc. que serían necesarios para llevarlo a cabo. Así como los agentes (públicos o privados), espacios, redes, etc. con los que se relacionaría.

PER A QUI?

Especifica els possibles sectors, jaciments d’ocupació, col•lectius (públic o privat) als quals aniria dirigit el projecte.
Especifica los posibles sectores, nichos de negocio o clientes (público o privado) a los que iría dirigido el proyecto.

AMB QUÈ?

Determina les necessitats materials, econòmiques, infraestructures, formatives, etc. que té el projecte.
Determina las necesidades materiales, económicas, infraestructurales, formativas, etc. que tiene el proyecto.

ON?

Les necessitats d’espais del projecte vinculades a la Unió de Cooperadors.
Las necesidades espaciales del proyecto vinculadas ala Unio de Cooperadors y su posición en el plano.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s