Quarta sessió del Grup Motor

El Grup Motor es va reunió el dia 27 de març, sent la quarta sessió que realitza. Els objectius de la reunió van ser principalment dos: consensuar els valors que ha de tenir Unió de Cooperadors i definir una matriu dels programes d’UC.

Els valors associats a Unió de Cooperadors són: la sostenibilitat (econòmica, social i ambiental); el cooperativisme i la comunitat; el coneixement, l’aprenentatge i l’empoderament de la ciutadania; la transparència i la convivència; la gestió comunitària; el retorn social i el bé comú.

La matriu de programes serveix per adequar les idees i projectes que es desenvolupin, als valors d’Unió de Cooperadors. És un instrument que ajuda a definir i fer viables les propostes dels ciutadans i ciutadanes, o dels agents que les impulsen, perquè es puguin desenvolupar de la forma més adequada. Algunes de les qüestions que valora la matriu de programes són: què valors comparteix amb UC, a qui s’adreça, qui organitza, quins objectius, com és de viable (econòmica i socialment), quin finançament,…

Seguim construint.

Podeu consultar el material generat aquí.

 

El Grupo Motor se reunió el día 27 de marzo, siendo la cuarta sesión que realiza. Los objetivos de la reunión fueron principalmente dos: consensuar los valores que tiene que tener la Unión de Cooperadores y definir una matriz de los programas de UC.

Los valores asociados a Unión de Cooperadores son: la sostenibilidad (económica, social y ambiental); el cooperativismo y la comunidad; el conocimiento, el aprendizaje y el empoderamiento de la ciudadanía; la transparencia y la convivencia; la gestión comunitaria; el retorno social y el bien común.

La matriz de programas sirve para adecuar las ideas y proyectos que se desarrollen, a los valores de Unión de Cooperadores. Es un instrumento que ayuda a definir y hacer viables las propuestas de los ciudadanos y ciudadanas, o de los agentes que las impulsan, para que se puedan desarrollar de la forma más adecuada. Algunas de las cuestiones que valora la matriz de programas son: qué valores comparte con UC, a quienes se dirige, quien organiza, qué objetivos, como es de viable (económica y socialmente), qué financiación,…

Seguimos construyendo.

Podéis consultar el material generado aquí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s