Obert el concurs per a la rehabilitació d’Unió de Cooperadors

Amb la finalitat de la regeneració d’Unió de Cooperadors, s’obre un concurs adreçat a arquitectes per a la rehabilitació d’aquest edifici singular, un exemple d’arquitectura racionalista  projectat per  Josep Torres Clavé i Josep Lluis Sert.  El termini de presentació és fins el 18 d’abril.

Sobre la història i les característiques de l’equipament, ho explica aquí Fidel Vázquez, arquitecte i urbanista: La Unió de Cooperadors de Gavà, exemple d’arquitectura racionalista… i mediterrània

Les bases es poden consultar aquí.

 

Con la finalidad de la regeneración de Unió de Cooperadors, se abre un concurso dirigido a arquitectos para la rehabilitación de este edificio singular, un ejemplo de arquitectura racionalista proyectado por Josep Torres Clavé y Josep Lluis Sert. El plazo de presentación es hasta el 18 de abril.

Sobre la historia y las características del histórico equipamiento, lo explica aquí Fidel Vázquez, arquitecto y urbanista: La Unión de Cooperadores de Gavà, ejemplo de arquitectura racionalista … y mediterránea

Las bases técnicas se pueden consultar aquí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s