La Unió de Cooperadors, al Mercat de Sant Nicasi

El proper cap de setmana del 14 i 15 de desembre la Unió de Cooperadors participarà al Mercat de Sant Nicasi de Gavà. Entre les 23 parades de la tradicional fira nadalenca s’instal·larà un pop-up d’economia verda i cooperativa amb l’objectiu de difondre el treball i els objectius darrera del projecte cooperatiu estrella de la ciutat de Gavà.

A banda de la tasca de difusió, en aquest estand s’organitzaran una sèrie d’activitats (amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat) relacionades amb els valors que vertebren el projecte: col·laboració, cooperació, capital social, el bé comú, les economies alternatives, la construcció de comunitat i la justícia social. A més, durant tot el cap de setmana els i les assistents poden participar a la Gimcana de les 7R de l’Economia Circular, en la qual han d’identificar les 7 accions pròpies d’aquest model econòmic que posa per davant la sostenibilitat i la lluita contra l’actual crisi climàtica; si completen el recorregut, rebran com a premi una moneda de Unió de Cooperadors feta amb tecnologia 3D.

Aquestes activitats tindran lloc durant els dos dies de la fira. Pots consultar el programa d’activitats aquí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s