L’AMB obre una nova convocatòria d’ajuts a l’economia social

El termini de sol·licituds acaba el proper 1 d’abril

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través de l’Agència de Desenvolupament Socioeconòmic, obre una nova convocatòria d’ajuts per a impulsar aquelles empreses i/o projectes empresarials que formen part de l’àmbit de l’economia social i solidària (ECSS).

Aquest ajut, dotat amb 100.000 euros i amb un màxim de 6.000 euros per a cada projecte, té com a objectiu d’aquests ajuts donar suport a la creació de noves activitats econòmiques i nous projectes en l’àmbit de l’economia social, la intercooperació i les economies comunitàries, així com impulsar la innovació i la competitivitat dels agents econòmics de l’ECSS.

Aquestes subvencions s’adrecen a projectes de persones que tenen dificultats per trobar finançament per les vies convencionals, i que alhora potencien activitats econòmiques que tenen com a objectiu fer front a reptes i necessitats dels habitants del territori metropolità.

El termini de sol·licitud d’ajuts acaba el proper dimecres 1 d’abril. Poder fer les sol·licitud a través d’aquest enllaç.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s